Buitenlandse Munten

Filteren en rangschikken

 • Positie
 • Product Naam
 • Prijs
Positie
 1. Authenticity checked by experts

  The producer of coins for more than 450 years

  Secure connection at checkout

36
 • 12
 • 24
 • 36
per pagina

Buitenlandse munten

Voor buitenlandse munten is Herdenkingsmunten.be de plek bij uitstek. Want naast de Belgische munten, is hier ook een ruim aanbod verkrijgbaar van uitgiften van over de hele wereld. Een reis maken door de wondere wereld van munten: dat is altijd mogelijk op onze website, op ieder moment van de dag. Met een aanbod van honderden producten en speciale Muntsets bent u verzekerd van heel veel mogelijkheden om uw verzameling nog verder uit te breiden. Wij nemen u graag mee langs herslagen, historische uitgiften, unieke herdenkingsmunten en meer. Als buitenlandse munten verzamelen uw favoriete bezigheid is, helpen wij u graag met het aanbieden van bijzondere producten van over de hele wereld.

Buitenlandse munten kopen kan bij Herdenkingsmunten.be. Hier vindt u onder andere speciale Nederlandse uitgiften, zoals de geliefde herslagen als de Leeuwendaalder en de bijzondere gouden producten als onderdeel van de herdenkingsmunten. Ook unieke uitgiften uit Portugal, Groot-Brittannië en Slovenië zijn op deze pagina terug te vinden. Met bijzondere zilveren en gouden munten én uitgiften in andere uitvoeringen in het aanbod bent u verzekerd van een complete collectie.

Uw 2-euromunten verzameling compleet maken

Gaat uw voorkeur eerder uit naar buitenlandse euromunten, dan zijn deze ook terug te vinden op onze website. Dankzij een ruim aanbod van 2-euromunten uit heel Europa, bent u hier in de gelegenheid om uw collectie helemaal compleet te maken. Met name 2 euromunten zijn enorm populair, vanwege hun schaarsheid en unieke designs. Wilt u een specifieke munt aanschaffen en bent u benieuwd of wij deze in het aanbod hebben? Met behulp van onze zoekbalk bent u snel op de hoogte en kunt u de gewenste munt binnen enkele tellen aanschaffen. Wij zorgen er daarna voor dat uw munt zo spoedig mogelijk bij u wordt geleverd. Als echte experts op het gebied van verzamelaarsitems en Belgische munten, kunt u altijd bij ons terecht.