Zilveren munten

Filteren en rangschikken

 • Positie
 • Product Naam
 • Prijs
Positie
 1. Authenticity checked by experts

  The producer of coins for more than 450 years

  Secure connection at checkout

36
 • 12
 • 24
 • 36
per pagina

Zilveren munten

Zilveren munten zijn zeer geliefde verzamelaarsitems. Munten in dit edelmetaal zijn breed verkrijgbaar, in verschillende uitvoeringen en gelinkt aan verschillende onderwerpen. Wat is er nu mooier dan een prachtige, zilveren munt met een schitterend design, die gekoppeld kan worden aan een mooi en al dan niet belangrijk onderwerp? Bij Herdenkingsmunten.be brengen we regelmatig Belgische herdenkingsmunten uit, welke in diverse kwaliteiten worden gemaakt. Een mogelijkheid is zilver. En inmiddels is het aanbod van zilveren en gouden munten zeer uitgebreid. U kunt ze stuk voor stuk op deze pagina bekijken.

U kunt genoeg zilveren munten ontdekken op onze website. Wat dacht u van een prachtige munt in de allerhoogste kwaliteit Proof? Of een van de unieke oude zilveren munten waarmee u een collectie eindelijk compleet kunt maken? Het aanbod is zeer groot en dat betekent dat u altijd kunt vinden wat u zoekt. Natuurlijk helpen we u graag bij de aankoop van een zilveren munt. U kunt onze klantenservice altijd benaderen en daarnaast schrijft u zich eenvoudig in op onze nieuwsbrief, die u altijd op de hoogte houdt van de nieuwste zilveren uitgiften.

Zilver in de hoogste kwaliteit Proof 

Welke munt in zilver spreekt u aan? Van 75 jaar NAVO tot 175 jaar Charles Van Depoele, tal van interessante en belangrijke thema’s komen voorbij in zilver. Bij Herdenkingsmunten.be kiest u in ieder geval voor onberispelijke kwaliteit. De munten worden altijd geslagen in Proof, de hoogst mogelijke kwaliteit. Daarnaast ontvangt u bij uw munt altijd een genummerd Certificaat van Echtheid, zodat u niet alleen kunt zien welk nummer uw munt heeft, maar ook altijd de specificaties zwart op wit hebt, ondertekend door de Belgische Muntmeester.