Muntsets

Filteren en rangschikken

 • Positie
 • Product Naam
 • Prijs
Positie
 1. Authenticity checked by experts

  The producer of coins for more than 450 years

  Secure connection at checkout

36
 • 12
 • 24
 • 36
per pagina

Muntsets 

Een complete Muntset aanschaffen: het behoort tot uw mogelijkheden bij Herdenkingsmunten.be. Er zijn diverse uitvoeringen beschikbaar, maar wat alle sets gemeen hebben is dat ze alle Belgische euromunten van het betreffende jaar bevatten. Dit betekent dat u direct alle munten in één keer heeft. Een muntset van 2024 kopen of van een eerder jaar? U heeft direct een unieke set van munten die ook nog eens in een mooie verpakking zitten.

Ontdek bijzondere Belgische muntsets

Wat dacht u van de geliefde Beneluxset? In deze Belgische muntset krijgt u niet alleen de munten van België, maar ook van Nederland en Luxemburg. Dit betekent 24 munten in één set. En omdat niet alle denominaties in omloop worden gebracht, kiest u voor een unieke uitgifte. Een mooie toegevoegde waarde is het thema en de daarbij behorende themapenning. Deze penning is niet los verkrijgbaar en daardoor extra gewild.

Het aanbod van muntsets in België is uitgebreid. Zo kunt u niet alleen kiezen voor de Beneluxset, maar is ook jaarlijks de Fleur de Coin Set te bestellen. Ook deze bevat de Belgische euromunten en daarnaast ook twee officiële 2,5 euromunten België. Het unieke verzamelitem komt in een mooie verpakking, welke in het teken staat van echte Belgische thema’s. Natuurlijk bent u bij de Herdenkingsmunten.be ook op de juiste plek voor de Proofset België, die ook jaarlijks wordt uitgebracht. De set verschijnt in de allerhoogste Proof-kwaliteit en garandeert u dan ook van een mooie aankoop.

Bekijk en bestel munten uit België

Van Belgische en buitenlandse 2 euromunten tot gouden en zilveren uitgiften: u bestelt het gemakkelijk en snel online via de webshop. U navigeert eenvoudig naar het gewenste product, die wij na bestelling zo spoedig mogelijk naar u verzenden. Wat dacht u van een speciale muntset of een van de gelimiteerde UNC sets België? De hoogste kwaliteit vindt u hier!