Gouden munten

Filteren en rangschikken

 • Positie
 • Product Naam
 • Prijs
Positie
 1. Authenticity checked by experts

  The producer of coins for more than 450 years

  Secure connection at checkout

36
 • 12
 • 24
 • 36
per pagina

Gouden munten  

Gouden munten zijn populair, en dat begrijpen we bij Herdenkingsmunten.be maar al te goed. Hier vindt u dan ook een verzameling van al onze gouden uitgiften, en u bepaalt gemakkelijk wat bij u past en wat aan uw wensen voldoet. Onder de herdenkingsmunten die deze website uitbrengt, vallen ook diverse gouden en zilveren munten. Deze zijn gelinkt aan uiteenlopende onderwerpen: van oude vorsten (Carolus V munten) of een speciale munt voor de verjaardag van de huidige Belgische vorstin Mathilde.  Maar ook andere culturele en maatschappelijke onderwerpen komen terug. Dit betekent: een mooie munt in goud gekoppeld aan een mooi verhaal. Dit is een extra reden om deze uitgiften nader te bekijken.

Belgische en buitenlandse gouden munten

U kunt in de eerste plats een kijkje nemen bij de gouden uitgiften voor België. Deze worden jaarlijks uitgebracht en zijn erg geliefd onder verzamelaars. U kunt altijd onze website in de gaten houden voor de nieuwste uitgiften, maar ook abonneren op de nieuwsbrief zodat u zeker weet dat u geen enkele gouden munt hoeft te missen. Zo bent u de eerste die op de hoogte is van een nieuwe munt in webshop. Munten in goud zijn daarnaast ook verkrijgbaar in een set met andere Belgische munten. Er is ook een aanbod van buitenlandse munten in goud. U kunt alle tijd nemen om de producten in onze shop op uw gemak te bekijken en een goede keuze te maken. Bij de Koninklijke Munt van België verzekeren we u van de allerbeste kwaliteit.

Het bestellen van gouden munten was nog nooit zo eenvoudig. Bij iedere munt staat alle belangrijke informatie opgesteld, zoals gehalte van goud, gewicht, oplage en meer. Zo weet u precies wat u aanschaft. Daarnaast krijgt u bij uw gouden bestelling altijd een Certificaat van Echtheid geleverd, waardoor u gegarandeerd een topkwaliteit uitgifte in goud bestelt.