Coincards

Filteren en rangschikken

 • Positie
 • Product Naam
 • Prijs
Positie
 1. Authenticity checked by experts

  The producer of coins for more than 450 years

  Secure connection at checkout

36
 • 12
 • 24
 • 36
per pagina

Coincards

Coincards zijn inmiddels al jaren een geliefd en onmisbaar verzamelitem. Regelmatig vindt u op Herdenkingsmunten.be nieuwe uitgiften in coincard. De herdenkingsmunten die jaarlijks worden uitgebracht, worden gelanceerd in uiteenlopende soorten: coincards zijn er hier één van. Een coincard is een pasvormige munthouder waar de munt in is geplaatst. Omdat alle coincards van Herdenkingsmunten.be dezelfde vorm hebben, zijn ze gemakkelijk te bewaren in een daarvoor bestemde verzamelmap. Hierdoor heeft u al uw soortgelijke uitgiften bij elkaar en heeft u altijd toegang tot uw groeiende verzameling. Alle uitgiften in coincard zijn tweetalig verkrijgbaar: zowel Nederlands als Frans. Dit maakt het voor u altijd mogelijk om de gewenste uitgifte te bestellen.

Belgische 2 euromunten in coincard

Het is een van de meest populaire type coincards in België: de 2 euromunt. Deze verschijnt niet alleen in Proof-kwaliteit in luxe etui, maar ook in een coincard. Deze uitgifte, wederom verkrijgbaar in twee taalversies, biedt een zeer unieke 2 euromunt in een mooie verpakking. De munt heeft altijd een bijzondere voorzijde, ook wel de nationale zijde van de munt genoemd. Dankzij een beperkte oplage worden deze Belgische munten zeer zeldzaam en zijn ze geliefd door verzamelaars van over de hele wereld. En omdat we bij Herdenkingsmunten.be ook altijd een nieuw en bijzonder design creëren voor de kaartvormige munthouder, is uw verzameling straks nog unieker.

Het komt niet alleen voor dat u op Herdenkingsmunten.be nieuwe gouden of zilveren munten en 2 euromunten tegenkomt. Ook oude, historische Belgische munten zijn online verkrijgbaar. Deze, zeer zeldzame en bijzondere uitgiften worden niet standaard jaarlijks uitgebracht en zijn daardoor altijd gewild. Alle unieke coincards vindt u hier op één plek: mis ze niet!